Κάθε άνθρωπος επιλέγει να ακολουθήσει εκείνο το μονοπάτι της ζωής που του ταιριάζει. Η δική μου επιλογή ζωής είχε ως προτεραιότητα την απόκτηση της προσωπικής μου αυτονομίας, μέσω των σπουδών και της εργασίας μου. Όλα τα χρόνια, παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, συμμετέχω στις διαδικασίες, διατυπώνω ανοιχτά τις πολιτικές μου απόψεις.

Εξάλλου, προέρχομαι από μία βαθιά δημοκρατική, προοδευτική οικογένεια και είμαι συναισθηματικά δεμένος με το ΠΑΣΟΚ από μικρή ηλικία. Η διάθεση για ενεργότερη ενασχόληση με τα κοινά υπήρχε πάντα μέσα μου, αλλά υποτασσόταν στις απαιτήσεις της εργασίας και της οικογένειας. Εδώ και πολλά χρόνια, φίλοι και ασθενείς μου, με παροτρύνουν να ασχοληθώ πιο ενεργά με την πολιτική, καλλιεργώντας έτσι έναν “σπόρο” που είχα κι εγώ μέσα μου.
Τώρα, που αισθάνομαι και είμαι αυτόνομος, νιώθω έτοιμος να δώσω, να προσφέρω στα κοινά. Και πιστεύω ότι και για τον πολιτικό μας χώρο η συγκυρία είναι ευνοϊκή.

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ διψάει για ανανέωση, για ανθρώπους προερχόμενους από την κοινωνία, καταξιωμένους επαγγελματικά και ενεργούς κοινωνικά.
Άλλωστε, και το μήνυμα ανανέωσης, που έδωσε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, με την επιλογή του στο  πρόσωπο του Νίκου του Ανδρουλάκη, σηματοδοτεί μία ξεκάθαρη εντολή. Μία εντολή πολιτικής αντεπίθεσης, με την οποία θα τελειώσει οριστικά μία πολιτική περίοδος, κατά την οποία το μόνο που δεν χρέωσαν στο ΠΑΣΟΚ ήταν το προπατορικό αμάρτημα. Ένα από τα χαρακτηριστικά της Δημοκρατικής Παράταξης, διαχρονικά, ήταν η δυνατότητά της, όχι μόνο να ενσωματώνει νέες ιδέες και να αγκαλιάζει νέα κοινωνικά και ιδεολογικά ρεύματα, αλλά και να κινητοποιεί ανθρώπους από την κοινωνία για να επικοινωνήσουν αυτές τις νέες ιδέες στον λαό.

Πιστεύω ακλόνητα ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός τέτοιου, νέου πολιτικού κύκλου για το ΠΑΣΟΚ, μία νέα αρχή, στην οποία  θέλω να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις.
Καθημερινά, έρχομαι σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο, προερχόμενο από όλα τα στρώματα της κοινωνίας μας.  Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι ο κόσμος στα βασικά του προβλήματα δεν υποστηρίζεται. Αισθάνεται ότι κάνει μονίμως θυσίες χωρίς αντάλλαγμα. Κυριαρχεί μία γενικευμένη ανασφάλεια, ένα συνεχές αίσθημα προσβολής της αξιοπρέπειάς του και  μία διάχυτη απογοήτευσή. Ότι τίποτα δε γίνεται, τίποτα δεν μπορεί ν’ αλλάξει, τίποτα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει.
Στόχος μου είναι να επικοινωνηθούν όσο το δυνατόν σαφέστερα οι θέσεις του Κινήματος.
Έχουμε ξεκάθαρες απαντήσεις για όλα τα θέματα, που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία.

Με σεβασμό – στους ανθρώπους που κράτησαν όρθια την παράταξη, στη δική μου γενιά που έμεινε πιστή στις αρχές και στις αξίες του Κινήματος

Με το βλέμμα στα νέα παιδιά που έρχονται δίπλα μας.

Ας μιλήσουμε!

πολιτικο γραφειο
Επικοινωνησε με τον Κωνσταντινο