Γεννήθηκε το έτος 1975. Γιος της Μαρίας Σακαδάκη και του Εμμανουήλ Κουτρούπα, τέως Νομαρχιακού Συμβούλου Πιερίας και τέως Διευθυντή του Ι.Κ.Α Κατερίνης, με καταγωγή από την Καρίτσα Πιερίας.

Μεγάλωσε στην Κατερίνη και αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και έλαβε το πτυχίο του το έτος 2000. Εν συνεχεία, υπηρέτησε ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγ. Δημητρίου Νομού Πιερίας το έτος 2001-2002. Ξεκίνησε την ειδικότητά του στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του χειρουργού ωτορινολαρυγγολόγου στην ΩΡΛ Κλινική του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» το έτος 2011. Έκτοτε, εργάζεται ως ιδιώτης ιατρός στην Κατερίνη.

Έχει συμμετάσχει ενεργά σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων και μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά.

Υπήρξε ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ Ιατρικής Α.Π.Θ., έχει διατελέσει αιρετό μέλος του Ιατρικού συλλόγου Πιερίας. Δραστηριοποιείται τοπικά σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Είναι πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης, καθώς επίσης και μέλος και εθελοντής αιμοδότης του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ». Είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. από το έτος 1993.

Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Κατερίνης, Καζταρίδου Μάρθα, κόρη του ιστορικού Ιωάννη Καζταρίδη, τέως Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και έχουν έναν γιο, τον Μάνο και μία κόρη, τη Μαρίλια.

Ας μιλήσουμε!

πολιτικο γραφειο
Επικοινωνησε με τον Κωνσταντινο