Βιβλιοπαρουσίαση στη Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών Κατερίνης

Εχθές το απόγευμα, είχα τη χαρά να παρευρεθώ σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση στη Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών Κατερίνης

Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν στον συγγραφέα, Δημήτρη Κρήτο, για το εξαιρετικό βιβλίο του, πολύτιμο για την ιστορία του Καταφυγίου, το οποίο εύχομαι να έχει την απήχηση και την επιτυχία, που του αξίζει, αλλά και στις Εκδόσεις Μάτι για την καλαίσθητη και επιμελημένη έκδοση.

Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης, την Αντιπεριφερειάρχη μας, Σοφία Μαυρίδου και τη σύζυγό μου, Μάρθα Καζταρίδου, για τη σωστά δομημένη και άρτια παρουσίαση του βιβλίου.

Ακόμη, ένα μεγάλο μπράβο στις ταλαντούχες μουσικούς, που συνέβαλαν συνοδεύοντας μουσικά την εκδήλωση, τη Δέσποινα Τσιώτσιου(πιάνο) και την Αναστασία Καρασαββίδου (τραγούδι), αλλά και στη χορωδία των Καταφυγιωτών.

Τέλος, αλλά όχι τελευταία θα ήθελα να συγχαρώ την Πρόεδρο, Αθανασία Καούρη, για την εξαιρετική διοργάνωση της εκδήλωσης, που αν και η παρθενική της, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, ως Πρόεδρο της ΜΕΚ.

Οι βιβλιοπαρουσιάσεις, που απουσίαζαν τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της πανδημίας, επέστρεψαν δυναμικά και ο κόσμος τις αγκαλιάζει. Απόδειξη η κατάμεστη αίθουσα της ΜΕΚ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *