Συνάντηση με τον Διοικητή του ΓΝ Κατερίνης, κ. Χατζηγεωργίου.

✅ Την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, συναντήθηκα με τον Διοικητή του ΓΝ Κατερίνης, κ. Χατζηγεωργίου.

👉 Ο Διοικητής με ενημέρωσε για την υποστελέχωση συγκεκριμένων κλινικών, που δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία τους.

👉Ως #ιατρός που εργάστηκα στο #Νοσοκομείο από το 2001-2005, του εξέφρασα την ανησυχία μου για τις ελλείψεις που παρατηρούνται σε σημαντικές ιατρικές ειδικότητες.

📌Είναι απαράδεκτο, λόγω υποστελέχωσης, να μη λειτουργούν τακτικά Ε.Ι. #Παθολογικής, να μην υπάρχει οργανωμένη #ΩΡΛ και #Οφθαλμολογική Κλινική, να υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις στη #Μαιευτική Κλινική, να λειτουργεί η #Μονάδα_Τεχνητού_Νεφρού με εφημερίες Γενικών Ιατρών, να μην υπάρχουν #πνευμονολόγοι, να υπάρχει δυσλειτουργία του #Αιματολογικού Τμήματος.

📌Το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Κατερίνης, με υπεράνθρωπες προσπάθειες και θυσίες, κράτησε όρθιο το #ΕΣΥ στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

📌Η #Πιερία των 130.000 μονίμων κατοίκων οδηγείται, με κυβερνητικές πολιτικές, στη σταδιακή απαξίωση του ΓΝ Κατερίνης.

🟢Το #ΠΑΣΟΚ που οραματίστηκε, ίδρυσε και μεταρρύθμισε το ΕΘνικό Σύστημα Υγείας, παρουσίασε 8 προτάσεις για την αναγέννηση του ΕΣΥ, τη μισθολογική αναβάθμιση των εργαζόμενων και τη δημιουργία σύγχρονων συνθηκών εργασίας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *