Σχόλιο για τα «έργα που διεξάγονται» στην ΠΑΘΕ

Επιστρέφοντας στην πόλη μας, έπειτα από επαγγελματική υποχρέωση, παρατήρησα με δυσαρέσκεια τα «έργα που διεξάγονται» στην ΠΑΘΕ και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας.

-Έργα που έχουν ξεκινήσει εδώ και 7-8 μήνες και δημιουργούν επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης, σε αρκετά σημεία της Εθνικής οδού.

-Έργα που ουσιαστικά διακόπηκαν πριν το καλοκαίρι.

-Έργα που είχαν ως συνέπεια, από μέσα Μαΐου ως τέλη Ιουνίου, να υπάρχει ένα ρεύμα κυκλοφορίας στον κόμβο Μακρυγυάλου, στην υπογειοποιημένη σήραγγα της Κατερίνης, καθώς και στην είσοδο της πόλης μας.

(Η δυσφήμιση του νομού μας, λόγω των πολύωρων καθυστερήσεων στις μετακινήσεις, ελπίζω να ήταν τυχαία και όχι στοχευμένη για να στρέψει τον οδικό τουρισμό σε γειτονικούς νομούς).

👉Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, οι εργασίες στο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ στον νομό Πιερίας έχουν διακοπεί ή είναι ελάχιστες, στην καλύτερη περίπτωση.

⚠️ Η πολιτική ηγεσία του νομού μας θυμάμαι ότι πανηγύριζε για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία. Τώρα όμως που έσβησαν τα φώτα της δημοσιότητας, βλέπουμε ότι η κατάσταση δεν έχει εξομαλυνθεί.

🟢 Εύχομαι η συγκεκριμένη ανάρτηση να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους θεσμούς και φορείς, καθώς και την εταιρεία που έχει επωμιστεί τη συντήρηση του οδικού δικτύου στον νομό μας, ώστε τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες εργασίες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *