Στον χορό του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Σταυραετοί» (Κατερίνη 19.2.23)

Το απόγευμα της Κυριακής, παρακολούθησα μία πολύ όμορφη μουσική εκδήλωση με θέμα «Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη», την οποία διοργάνωσε η χορωδία του Αγίου Γεωργίου Λόφου στο πνευματικό κέντρο της ενορίας

Η συμμετοχή μου στις πολιτιστικές εκδηλώσεις με γεμίζει χαρά, καθώς έχω την ευκαιρία να συναντήσω τους πολίτες της Πιερίας, τις φίλες και τους φίλους και να ανταλλάξουμε απόψεις για όσα μας απασχολούν και γιατί όχι να διασκεδάσουμε.

Χθες το βράδυ, με χαρά παρευρέθηκα με την οικογένειά μου στον χορό του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Σταυραετοί». Υπάρχουν πολλοί λόγοι για ν´ αγαπήσει κανείς την Κρήτη κι εγώ έχω κι έναν παραπάνω, καθώς είμαι Κρητικός κατά το ήμισυ!

Την Κυριακή το μεσημέρι, μετά τις εκδηλώσεις εορτασμού της Επανάστασης του Ολύμπου στο Λιτόχωρο, με χαρά παρευρέθηκα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπόρων (ΟΑΕΕ) Πιερίας.

Το απόγευμα της Κυριακής, παρακολούθησα μία πολύ όμορφη μουσική εκδήλωση με θέμα «Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη», την οποία διοργάνωσε η χορωδία του Αγίου Γεωργίου Λόφου στο πνευματικό κέντρο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου στον Λόφο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *