Επίσημη Παρουσίαση της Μελέτης, με θέμα: « Διερεύνηση της προοπτικής, των δυνατοτήτων και των τρόπων αξιοποίησης του Ολύμπου σε Αναπτυξιακή Κατεύθυνση»

Σήμερα το πρωί, στο Επιμελητήριο Πιερίας, με μεγάλο ενδιαφέρον, παρακολούθησα την Επίσημη Παρουσίαση της Μελέτης, με θέμα: « Διερεύνηση της προοπτικής, των δυνατοτήτων και των τρόπων αξιοποίησης του Ολύμπου σε Αναπτυξιακή Κατεύθυνση».

Είναι γεγονός ότι ο Όλυμπος αποτελεί ένα από τα δυνατότερα αναπτυξιακά εργαλεία για την Πιερία, καθώς συνδυάζει παγκόσμια φήμη και φυσική ομορφιά και αποτελεί πόλο έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο.

Απαιτείται, λοιπόν, συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, της κεντρικής εξουσίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των πολιτών, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις με συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό σε επιμέρους τομείς, με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών και πάντα με τον απαραίτητο σεβασμό στο περιβάλλον.

Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι να δούμε και στην πράξη να υλοποιούνται τα έργα που θα δώσουν πνοή και προοπτική στον Όλυμπο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *